Vanilla 1.1.5a is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.
adevar graiesti, michi. hai cu albumul! sa vedem unde sunt influentele :)
fair enough, asa ca idee mie imi plac mult piesele downtempo de la suie. au ceva special. desi au beatul la bpm mic, reusesc sa ma tina acolo pana la sfarsitul piese. de ex: a fost o piesa noua la concertul din suburbia. buna buna!
eu toit caut rmx-uri dubstep pe net la piese cunoscute. nu e rau ce aud...
Chiar nu e rau! Ba din potriva! Mi-am molipsit si prietenii tot vorbindu-le de noile mele descoperi. Acum si ei sunt in cautari si facem schimb de descoperiri...cred ca incepe sa placa din ce in ce mai mult prin jurul meu. as putea chiar sa vorbesc de un trend :))))
da iosif...forez :-)
Esti tare! Imi place! Keep up the good work. Imi suna un pic a fruity loops p-acolo, but i could be wrong.
ce scule/softuri folosesti?
fruity loops, acid... stiu eu :)) a spus mai sus. oricum face treaba buna cu astea...
Melodia asta Be As One este facuta top to bottom in Flp fara acid, dar acid-ul l-am folosit la The Jam Is Through :D. Multumesc de comm :D
Si eu folosesc FL, dar de Acid nu prea stiu.
Ce faci cu el?
Cu acid in general masterizare. Dar mai lucrez cu acid la bass, adica fac bass-ul sa sune cum vreau eu :D. Acid e un program bun dar e mai migalos ca flp sau ableton.
nu e rau deloc. bine de tot! mai ales cand o rupe in breakbeat. asa imi "place" mie dabstepurile astea :)
Am inebunit cu melodia asta. E piesa.
ShineJunkie ai cumva Be As One mp3?
Da am Be As One mp3! De ce?
JAH JAH Is Coming
http://www.youtube.com/watch?v=MOKojnD1Nmk
pai. . .faci un gest sa mi-o trimiti si mie sau tre sa raman pe youtube?
mama cum e linia de bass de la inceput la Jah Jah Is Coming.
Foarte misto! :D
Iti trimit melodia, cum sa nu. Apropo va place remix-ul meu Jah Jah Is Coming? Multumesc Iosif!
Aproape geniala melodia!
http://www.youtube.com/watch?v=_Waqn0jBG58
Aproape? Ce-i lipseste?
Mie mi se pare geniala originala! :D
Am facut un remix
http://www.youtube.com/watch?v=6I9BvYR-_RU
Mi se pare foarte buna ideea unui remix dubstept la piesa asta... Dar nu-mi place in mod deosebit ce ai facut cu sample-ul. Are totusi potential mult!
buna sensimillia. suna misto :D
Bineee Shine Man... Autoimmune e preferata mea dupa primul minut. La inceput e prea galagioasa pentru mine. ritmul e bun, pe gustul meu.
pe tilidine ai nevoie de o voce, ceva... un rap. imi suna a negativ :) cu o voce buna poate iesi un hit de cartier ;)
Si eu ma gandeam la o voce pentru Tilidine. Multumesc pentru sfat.
si eu sunt cam de aceeasi parere cu kick. ambele suna foarte misto. imi plac variatiile de beat de la Autoimmune si flautul ala (sau vocea, nu-mi dau seama) de pe Tilidine. Ar merge parca un rap. Are beatu' bun.
ce jucausa e asta. imi place! nice work!
Multumesc, dar ma cam enerveaza, doarece calitatea audio lasa de dorit si nu e vina mea, cred ca e vina lu' Movie Maker din windows.Stie cineva un alt soft pt editare video? Mi-ar fi de mare ajutor un alt soft in care calitatea audio sa nu se piarda asa cum se intampla in Movie Maker. Multumesc inca o data Iosif.