Vanilla 1.1.5a is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.
http://www.youtube.com/watch?v=9etanOtQ0go
am ras cu lacrimi =)))
misto dar dac ma uit de mai multe ori parca o face intentionat. oricum e haios...
de ce ai face asa ceva intentionat? :))) a alunecat pe gresie probabil
trist :)))) si mai am unu
:) da aste e mai veridica. dada treci la invatat si nu mai umbla cu "clovnii fail"
cechirap! batranelu firestarter! chiar interesanta varianta :P
daa... e tare ideea! foarte!
eu ma intreb cum au reusit sa-i convinga pe toti batraneii sa se scalambaie p-acolo :P
e un proiect cred, ca mai au piese cu batrani. cam aceiasi!
probabil i-au platit cu ceva mai mult decat castiga din pensie. cred ca ar merge si la noi :D
pusca si cureauaaa lataaaa, ce flacau eram...
la noi la munte a fost pusca si cureaua LATRA :))
doamneeeee... m-am saturat de piesa aia. avand in vedere ca mai pun muzica pe la cumetrii, am apucat sa vad zeci de barbati beti cum se tin unul de altul sa nu cada si canta cu lacrimi in ochi... cam deprimant... :))

:)) cumetrii? am fost sapt trecuta la un Botez, in calitate de Nas! si DJ-ul tot incerca sa ma scoata la dans cu cate o manea, incerca sa ma nimereasca. Am cerut Suie... nu avea. eu nu aveam stick-ul la mine...
si pana la urma te-ai dus pe manea?:)))))))))))) ce funy e, mi te si imaginez:)))))
Sper ca nu:|
aaawww... la naiba cu compromisurile. la mine-i invers. uneori incerc cu suie daca nu merge cu nimic altceva. manele n-am :))

ce misto e asta cu base! :))
nu m-am dus pe nicio manea, ca nu pot. nici macar sa stau pe loc.
Pe lolololoc pe lolololoc! :)):)) Dar nu pe manele. De acord.
:)) pe lolololoolc pe lololololoc. ca sa nu stam pe loc! unde e albumul alaaaa?
Bah io nu-mi dau seama Base aduce a guta sau guta aduce a Base?:)))
@microb: e o simbioza perfecta :))
@dada: genial ce au facut oamenii cu cainele ala! :)) am primit si eu link-ul zilele trecute pe mail
bai, dar cainele ala chiar avea maini. genial era faptul ca stia sa foloseasca telefonul! :))
da..chestia asta ma gandeam sa o fac si eu cu Carla mea :))
ce rasa e ?

bichon... tobeleeee...

pam-pam
:))) ce tare!
foarte frumos catelushu! e si funny
e pui?
:)))
da..are aproape 6 x 12 luni..un pui mare :)))
daaa... eu il stiam de pe blogul tau...
da..am sa ii fac o sectiune speciala ca are prea multi fani
poate un blog numai al ei :))
are fata de pui. la cat de simpatic e, nu ma mir ca are atatia fani :)
un iphone evoluat! urmatorul model de la apple ;)
hahahaha..ai cu base supermegaamuzanta.....
e clar..ca base a fost votat mai ales de catre fanii domnului cu pricina..marele artist manelist.....
mmmm..yummi ..ce iphone :))
hahaha :)))
eu si restul echipei de la ZU am ras o ora in continuu dupa ce am vazut asta. astia de la happyfish sunt uneori de-a dreptul geniali.
si eu am ras o gramada la el, l-am vazut ieri. :D
si daca tot suntem la avatar..
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
Tare!
foarte tare, naratorul!
om cinstit domne! :))