Vanilla 1.1.5a is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.
Iata o scurta prezentare a lui Bean, dar care nu poate cuprinde talentul lui cu care ne-a convins
ca putem face parte toti din aceeasi formatie :
De la 10 ani i se spune Bean, varsta la care a realizat ca
fratele sau mai mare are o trupa de hip hop in clasa de liceu.
A interactionat, intersectat cu miscarea rap si s-a indragostit de Mc-ing..
Deci fara vorba multa, "Rap-ul si mama mi-au predat bunsimtul"
Cumva, productiile muzicale au fost reflexia mc-ului din el si invers,
evoluand amandoua in paralel. Intre 2000 si 2005 experimenteza cu
tot soiul de moduri de a canta rap pe diverse beat-uri.
In scurt timp isi face aparitia pe scena electro din Romania cu nume mai mult
sau mai putin cunoscute din scena underground-ului romanesc:
Blanoz, L`orcheste de Roche, Zuza Boys( dancehall sound system).
Trupe cu care s-a format ca vocal si om de scena. In vara anului 2008,
Bean a fost invitat de catre NSK sa de
sa deschida altaturi de ei, BestFest-ul.
S-ar putea spune ca acolo, Michi si Dobrica au inceput sa
creada in formula actuala Suie Paparude.
Adresa myspace:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=406884622
Aceasta ar fi prezentarea lui Bean cu care ne potrivim de minune.
Pe langa faptul ca el canta examplar piesele vechi,avem si o piesa noua cu el !!!
Respect tuturor,si ne vedem la concerte
Suie Paparude
In ceea il priveste pe Cezar, noi ii multumim pentru tot,drumurile noastre s-au despartit intr-un mod cat se poate de
curat si fair,nici nu se putea altfel.Noi ii uram mult succes in tot.
sa fie intr-un ceas bun!
ma bucur ca Suie avanseaza si-si diversifica sound-ul. sunt foarte curios cum suna toata afacerea asa ca ne vedem la concerte! :)
deci Cezar a iesit de tot din ecutie iar Bean nu mai canta cu alta trupa?
Bean are diverse colaborari sub numele sau de scena dar in acelasi timp el este noul nostru membru in trupa.Initial ne-am gandit la o colaborare dar Bean ne-a convins prin talentul lui ca poate fi membru in formatia noastra.
cre' ca o sa faca o figura buna :)
cei care au mai intrat pe site-ul nostru inainte de acest anunt trebuie sa dea REFRESH la browser (firefox,safari,internet explorer) pentru ca prima pagina sa apara corect.
...povestea vorbei...un ochi plange, unul rade...suie merg mai departe...mereu altfel...imi pare rau de talentul lui junkyard...original suie matic...astept ceva mai mult de la el chiar si solo...respect pt tot ce a facut! 10x man!
kick da bass drum!!!
Salut Bean,te asteptam pe forum...
da, corect, imi uit manierele...
BINE AI VENIT BEAN! :)
omg!
BEAN!
Buna alegere. Bun MC. Chit ca nu prea l-am auzit la B'Estfest, il stiam de dinainte si e foarte bun pe felie. Welcome! :D
Pacat de Cezar totusi. Respect maxim pentru tot ce-ai facut. :)
puneti si voi niste linkuri daca gasiti ceva cu Bean, (era sa pun un Mr. in fata :)) sa vad si eu ce "felii" duce...
BINE V-AM GASIT!!!
Pace si respect Junkyard! Orice mc are o gramada de invatat de la el.
Lumea ma stie din Apocalipss de la 16 ani, din Blanoz de la 20 si din L`orchestre de Roche si Zuza Boys de la 24 ani.
Acum in 2009, Michi, Dobrica si Bean ruleaza pentru mai bine.Suie Paparude ..u got to show love and respect!
Suie a recrutat din nou eroi, asadar sa trecem la nivelul 2.
Pace, sa ne vedem cu bine la concerte!
uite niste linkuri cu ce am mai facut:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=406884622
http://www.youtube.com/watch?v=KDBlivoMpNk
Eu astept primul concert in bucuresti. Si s-aud live "white style". :D
Si..uhm.. scandal? Te bagi, Bean? :D
Pan la urma, cum ati ajuns la concluzia cu schimbarea formulei?
@bean: mai continui cu blanoz?
piesele veki vor suna bine oricum, parerea mea!
eu sunt curios in ceea ce priveste noutatile! cu aceeasi siguranta ca va suna bine, of course!
fresh fresh freshhh massive! :D
PS: Respect Junkyard! A fost misto! Foarte! :D
welcome bean..eu unu nu cred ca piesele vechi vor suna la fel de bine cum or sunat cu junk. dar... cine stie.. MULT SUCCES in viitor .. voi stiti care o fost alegerea correcta si ce s'a intamplat in formatie...
is curios de 1 concert in noua formula. sper sa ajung @ setup in tm .. fac tot posibilu sa vin din hunedoara:P
peace
1 melodie in formule noua , sau melodie veche nu putem auzi?:P
btw: junk isi continua cariera de kickboxer?:))
o sa auziti destule in concert si pe viitorul album so..chill
noi nu avem rabdare iti dai seama:)
album nou!!! :D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
oookie.spuneti-ne k e doar o gluma proasta...si ca cezar nu a plecat.
succes @ max, guyz !
Pentru ghicicine
@bean: mai continui cu blanoz?
Cu blanoz am luat o pauza imediat dupa finele turneului de anul trecut, era o miscare pe care o anticipam inca de cateva luni. Dar uite cum se potrivesc lucururile, e de bine:)
in bucuresti...concerte ceva ?
aha. deci album blanoz.. mai incolo banuiesc.
d-abia astept un concert in bucuresti. :D
pan' la urma au fost clatite.. :)
bean...is the man!!!!!!
bai, mie chiar imi place MC Ragga... Bean...are FLOW tare si chiar zici ca e ..de ACOLO.nu are cum sa nu sune bine pe piese noi by Michi. plus ca se merge peste tot in afara pe voci ragga (vezi chiar yves larock, RIO etc, adica cei ce nu sunt underground)
eu nu-l ineleg pe Bean de ce nu e pe radio sau pe tv, ca merita, plus ca asa mai bin si banii. si cu criza asta chiar conteaza ceva banuti in plus. NU?
http://www.youtube.com/watch?v=gkVUft7W1qI&feature=related
am gasit aici ceva destul de tare...sunt fan Zona Libera si Dj vasile de cand m-am nascut :) si NSK, scuze.
foarte misto ce se intampla acolo! :D
ce cu 1 incidentza.. si eu m`am uitat peste filmarea aia aqm 2 zile:P
20 februarie, suburbia. see ya there, cel mai probabil. :)
misto!
fac tot posibilu' sa merg. nu vreau sa ratez primu' concert in Bucuresti cu Bean! :D
poate ne vedem p-acolo
vrem si filmari!!! ca pe la noi piasi cine stie cand ajung:)
...si eu vreau filmari...ca de ajuns...
o sa incerc :)
Vestea m`a ingrozit... sincer. Eu nu cred si nu vad cum ar putea exista Suie fara Junkyard. Este impotriva firii.
Din pacate, a murit si visul meu sa va vad Live in concert. Nu am putut veni la concertul sustinut la balul Facultatii de Geografie Bucuresti..si am zis, lasa..o sa`i vad dupa sesiune..ma vor lasa parintii si in sfarsit o sa vad concertul la care visez de cand ascult Suie..adica de la 11 ani.
Este o decizie ce m`a intristat..mai ales cand ma gandeam ca cine stie..poate veti deschide iar concertul Depeche Mode din 16 mai...
A murit un vis, stiu ca acum nu voi avea posibilitatea sa vad concertul..ca nu voi putea canta cu zambetul pe buze..si nu voi putea sa va multumesc pentru muzica voastra fenomenala ce m`a facut sa visez.
Poate ar fi fost frumos un concert de adio cu toate piesele...din `99 pana azi... poate.
de acord cu lavinia..un ultim concert in vechea formatie ar fii ideal..pt fanii vostrii..
ati avut mult succes cu junkyard..si cred ca ar merita si el aplauzele noastre pt ultima data in vechea formatie..
trist...dar suie nu a fost cu junky din totdeauna... ei merg mai departe si stiu ca vour face treba buna si cu bean... putina rabdare, lavinia.
oauuuu sunt si mai ingrozit de cum reusescc femeile sa faca o drama din tot ce insemna schimbare...Iarta-ma Lavinia dar cred ca exagerezi!!!! e foarte adevarat ca au sunat fff misto impreuna, dar producatorul muzical este Michi din cate stiu eu, asa ca nu-ti face griji...Oricum...RABDARE! si eu cred ca vor face treaba buna cu Bean...Are super flow omu'...L-am ascultat in cateva concerte si m-am bucurat sa aud un mc care, pe langa flow tare mai are si ceva mesaj de transmis...Omu chiar e tare!!!! Abia astept sa-i aud in noua formula!!! PACE
krant iti dau dreptate si tie!!! oricum nu o sa sune nici o data "white style" si mai ales razboinicul luminii la inceput de concert cum o sunat pana aqm.. MA BUCUR CA AM APUCAT VREO 8-9 COCNERTE SUIE cu junkyard.. si ideea un ultim concert nu ar fii rau .. cine stie.
PS: N`u am nimic cu bean sa nu se supere sau cine stie.. sigur o sa suna bine melodiile noi cu el.. ca baga fain , dar inca 1 data melodiile vechi nu vor suna nici 1 data cum or sunat.
Cand a venit Cezar in 2003 am pierdut fani.si am castigat fani...iar fanii vechi l-au acceptat abia mai tarziu...
la fel si cu Bean.vom pierde fani si sunt absolut convins ca vom castiga fani.
Totusi o constanta a celor aproape 15 ani de existenta a trupei,e ca muzica a vorbit in locul nostru.Si numarul de fani a crescut cu tot fluxul si refluxul temporar generat de schimbari normale in viata unei trupe.
Iar ca sa clarificam totusi o treaba legata de Cezar ,venirea lui in Suie a fost ideea mea,iar plecarea, ideea lui :-) ,totul relaxat si frumos,asta ca sa intelegeti pe scurt ce s-a intamplat,subiectul fiind inchis definitiv.
michiiii nu te stresa.. e forum.. sunte curiosi.. important e ce va urma.. nu ce a fost.. in fine..... va astept in deva/hunedoara in formula noua sa va vad si eu!!!!
michi 49 seconds ago
nici tu nu ai somn michi ?:))