Vanilla 1.1.5a is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.
:)) ar trebui sa ma apuc de pariuri sau pronosport. mai exista?
Dadaaaaa! O mie (1000) de vizite pe site! Stai ca o ia calcu' razna.................
0101101010101010101001 0101010110101010101010101010011010101010100 10101010101010101010101010101010111110101010101011111 1000000000000010101010100001010101011010 10101010001010101010101001010111000000000000 0111111111111111100000000000000001010111111111111111 010001
este maaaaaa !
>:) o mie si una de vizite :)))
dada unde ziceai ca lucrezi? une la ING? agentie sau sediu central- maxim etajul 1?:)(ca daca lucrai la 2 sigur te vedeam
ba.. cam liniste pe aci ultimele zile!
agentie..mai precis aia de la chibrit
si tu lucrezi tot in cadrul ING`ului?
da:) colega:P e fun la ing:) da sunt scartari:)))astia marii:P
la mine nu e asa fun..adica sunt cea mai tanara de pe`acolo si e aiurea asa ..plus ca ma gandeam sa renunt pt ca ajung destul de tarziu acasa si nu prea mai am chef la ora 9-10 seara sa ma apuc sa mai fac proiecte/teme/referate pt facultate..
ha:)) io sunt cel mai mic din Opera :) si ajung pe la 11 acasa:) da tot e fun la mine in echipa sunt numai studenti deci oarecum am noroc si i-au ales sa fie si de treaba, cred k se fac angajari la noi la Call center daca te intereseaza intreb vineri:) si e chiar ok nu e agitatia din agentie, astia din agentii cred ca noi suntem niste zei:))))) dar nui asa....e o chestie mai complicata:)
ms ca mi`ai zis dar deocamdata nici n`am inceput aici foarte bine :)) la mine tre sa se faca o sedinta pe unit sa se hotarasca,consultantii intre ei ce se va intampla cu mine :)) daca voi fii pe intregul unit sau de personal..dar nu cred ca se va face prea curand sedinta asta...
:)) si pe mine m-au sunat azi pentru un interviu tot de la ING... dar am lansat CV-ul in eter mai demult si acum imi merge chiar bine, asa ca am spus PAS. las altora sansa mea.
sunt in concediu, 2 saptamani, si iarna asta prelungita imi strica planurile. intrebare: ce pot face la Busteni, sau in zona, in conditiile in care voi sta 5-6 zile, afara sunt in jur de 0 grade pe medie, si s-ar putea sa ninga? Dar nici acasa nu pot sta. mai vine cineva? :)
eu ma duc in Busteni,pe 19.
Busteni e statiunea mea de suflet,micuta,nu f aglomerata..
daca ajungi si inca mai e zapada,da`i o fuga pana pe Kalinderu..si te mai poti duce si la manastirea Caraiman,o sa merite.e o poveste acolo pe care trebuie s`o aflii.
Hmm..tot in Busteni ai mai putea sa te duci la Gura Diham , Valea Cerbului e superba vara sa stai pe malu` raului la un gratar :D
trebuie sa aflu povestea tainica... am trecut de multe ori pe acolo dar nu m-a atras chiar asa de tare.
cum ziceam. e frig. pe valea cerbului e frumos si am fost de multe ori vara, dar nu in uichend cand e full.
ceva foarte frumos e cu adevarat, Poiana Costilei, in care se ajunge usor, in vreo juma de ora din Valea Cerbului sau cca o ora din Busteni. dar asta vara.
hmm..n`am auzit de Poiana Costiliei..dar e de retinut :D
e o poiana plina de iarba inconjurata de padure, si din care se ricdica niste pereti abrupti de stanca, foarte inalti... adica defapt Bucegiu'. vara asta vreau sa ajung cu masina pana la Pestera prin Bolboci, Padina....
aha ok pai spor la lucru:) tuturor:)
mi-a disparut viermele meu high cu gigicu intre buze:((((((microbuuu de la imagine
bun si asta! poti pune si un punct! :)
de maine plec 6 zile la munte. daca sunteti in zona Sinaia-Busteni-Predeal-Brasov, fluierati sa va aud!
bine ca pleci cand ajung eu :))
distractie maxima !! sa ai grija de aia mica sa nu raceasca cu vremea asta ! :D
deci un off-topic sa ma ajutati si pe mine cu 1 vote daca vreti si aveti timp..:D castig 1 sticla de yager... si intrare moca la 1 party timp de 1 an:D , si vote pe Öcsi ... multumesc :D
done
Am dat si eu un vot pt "fratili" zO. Dar totusi, "Ocsi"?
Done ! dar ocsi cred ca e de la omul cu sobolani ? :-)
Omul cu Sobolani Inexplicabili :))
nunu .. e pe ungureste:)) inseamna fratior mai mic.. astia maghiarii asa imi zic ;p va multum.!
I-auzi, ce frumos. Stiam si eu maghiara cand eram eram mic... dar am uitat.
ce ai faceti bei...noi muncim la album si voi ati obosit pe-aici ?
eu m`am intors de la munte,recuperez somnul acum
hai mai cu talent la albumu ala ca il vrem mai repede :D:D
io am inceput sa merg la scoala:(
La multi ani,Iosif !!!
ce? cum? La Multi Ani , Iosifeee! sa ne traiesti! cum? ce?
Michi, eu sunt la prima zi de munca, dupa un concediu de 2 sapt petrecute juma' pe la Busteni, si placut impresionat de multimea de afise din Brasov, cu voi in nus'ce club de acolo.
hai cu albumu'!
la multi ani iosif !
la multi ani, iosif.....
adevarul este ca acest turneu J&B e f bine promovat...si f bine pe internet...in sfarsit o treaba foarte profesionista......
Paste fericit la toata lumea:)
Multumim,si din partea mea va urez un paste cat mai fericit alaturi de familie/prieteni/tovarasi de bauta si ce mai aveti voi :D
maine zbor la munte asa ca va zic de acum sa nu faceti abuz de niciun fel !
Sarbatori Fericiti si Pofta Buna la Masa!
Sarbatori fericite si vacante frumoase !
sarbatori fericite la toti! numa bine :D
Ola! Ce mai misca pe aici ? :D