Not signed in (Sign In)
Welcome to the NEW Suie Paparude forum!
Want to take part in these discussions?
If you had an account on the old forum, please reset your password.
If you already did that sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
    • CommentAuthorsfu_ratm
    • CommentTimeFeb 8th 2008
     # 1

...chiar daca se discuta pe toate topicele chestii care nu au nici o legatura cu topicu respectiv...aici v-eti putea scrie fiecare...tot ce va taie capul...puteti sa va certati sa va bateti..sport, literatura, filme , bancuri, programe tv........etc

1.  # 2

moderator trebuia sa te faci:))

• CommentAuthorsfu_ratm
    • CommentTimeFeb 9th 2008
     # 3

....pai se cam doarme ...cred ca ar trebui mai multa comunicare aici pe forum mai tzacanel.....si cum un subiect se epuizeaza repede....bla bla....tre un loc in care sa poti vb despre orice si sa nu iti pese ca esti offtopic

• CommentAuthorsfu_ratm
    • CommentTimeFeb 11th 2008
     # 4

...fratiilor....poate ma ajutati si pe mine si imi spuneti ce nume sa ii dau catelusului meu.....am luat un husky...si poate imi dati voi o ideee...nah stiu ca nu intereseaza pe nimeni...dar cred ca am postat unde trebuie...adica sunt On-topic:)).....o idee pls...

•  
      CommentAuthorKickDeeJay
     # 5

ai de ales: michi, cezar...junkyard, dobrik

sau Razboinicu' Luminii...

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 6

pai michi am deja unul...e pechinez...nu ma gandeam la suie.....cand i-am pus numele...cezar s-ar potrivi mai mult la cai :)) si dobrica...cred ca s-ar potrivi.....razboinicu luminii....ar duce imediat cu gandul la becali....si nu prea imi convine.....hmmmm

• CommentAuthorsfu_ratm
    • CommentTimeFeb 12th 2008
     # 7

...ba voi cu ce echipe de fotbal tine-ti?.....

•  
      CommentAuthormircea
     # 8

Steaua Bucuresti :D.

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 9

:evil: Poli Timisoara.....deci ...numele meu...e "foarfeca lui mansour" :)) :lol: voi vi-ati tras echipa buna acuma si in perioada asta de preatire aveti cele mai bune rezultate dintre toate echipele...plus ca si-au mai revenit dintre accidentati....dar cu toate astea eu tot sunt increzator....in meciul pe care o sa il avem la voi acsa...

•  
      CommentAuthormircea
    • CommentTimeFeb 13th 2008
     # 10

Eh.. rezultatele din pregatiri sunt mai putin importante, importante-s alea de campionat. Ca atat a mai ramas..[/i:32e9989528]

Asteptam luna mai sa vedem ce va fi.. si pana atunci.. ramanem cu zambetul pe buze, ca n-avem de ce sa fim tristi.. nu?

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 11

...aha...si apoi ce facem...?...ne huliganim?....de-aveti sange-n coaie...sariti la bataie... :evil:

•  
      CommentAuthorKickDeeJay
     # 12

eu tot cu Steaua :twisted:
    Conteaza meciurile de pregatire!!! Pai daca dinamo a tot luat-o, si la scor mare... la fel si rapid... si poli... Doar steaua a fost super OK.
    o sa fie interesant returul.

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 13

...da...intradevar....acuma in perioada asta nu am cu ce sa va inchid gura....decat sa va amagesc ...cu victoria din ultima intalnire din Timisoara (cred ca a murit cezar de ciuda) :lol: si victoria din cupa tot de anul trecut....(doar ca la voi nu prea conteaza cupa...)..minami cred ca o sa manance multa bataita returul acesta....pekarici sa rupt si isi revine abia la sfarsit...eu sper in continuare sa lupte clujul ptr campionat ca deja m-am saturat sa vad in fiecare o chipa din bucuresti cum castiga titlul....am fost in ghencea acuma 3 ani in ultima etapa cand ne-ati batut cu 2-1...peluza sud a voastra a avut atunci o coregrafie frumoasa...nu mi-ar fi placut sa stiu ca castiga minamo campionatul...dca va bateam noi atunci...darla fel nu mi-a placut nici cand s-a facut turul de onoare al stadionului cu titlul in mana si cand s-a ajuns in dreptul nostru (commando viola ultra curva sud)...nicolita (fostul polist) a smuls de la unu din mana titlul..ca sa ne arate el.. :x ...cata mwie am putut sa ii dau atunci....in fine....si pe aici toti sunteti stelisti..sau mai sunteti si altii ...

[/color:976ce0aa15] FORZA VIOLA

•  
      CommentAuthorKickDeeJay
     # 14

Eu nu ma agit prea tare, cu asta. in fond e un sport si asa trebuie sa ramana. Pentru mine nu prea conteaza cine ia campionatul (ca mafia e prea mare, arbitrii influentati, prosti), ci cum se descurca in liga Ch., in UEFA...Acolo e valoarea.
    Plus ca ce a ajuns Clujul, o selectionata mondiala a minifotbalistilor ultranecunoscuti...nu prea ma incanta. eram si noi numai romani in fotbal nu demult, asa si steaua si-a tras cativa, dar daca altfel nu ies bani si nu se face performanta...
    Cu echipele straine.Acolo e valoarea. Nu aici.
    Uita-te ce au facut anul trecut in cupe, inclusiv Steaua. ATAT.

•  
      CommentAuthormircea
     # 15

...aha...si apoi ce facem...?...ne huliganim?....de-aveti sange-n coaie...sariti la bataie... :evil:[/quote:9cab4720f7]

Nu ne huliganim.. ne uitam la meci, nu punem atat suflet cat fac baietii de se omoara pe stadioane, pentru ca intr-adevar exista lucruri si mai importante decat cine castiga campionatul. Sunt destul de pacifist de felul meu.. :)

•  
      CommentAuthormichi
    • CommentTimeFeb 14th 2008
     # 16

Mansour...ala de la dinamo ....sau torje...

http://en.wikipedia.org/wiki/Jabba_the_Hutt balkan petroleum

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 17

....da ma.... :oops: dar na... stii si tu mai michitica cum ii cu jucatorii in general....normal ca nu iti cade bine atunci cand un jucator in care ai incredere...pleaca la o ehipa rivala din n motive.....dar noi suporterii in general ...ne dorim ca orice jucator care activeaza la clubul pe care il sustinem sa reprezinte peste tot acasa sau in deplasare cu onoare culoriile clubului....suporterii (indiferent de echipa) nu merge la stadion pentru jucatori...ci pentru club pentru oras (in cazul timisoarei) si din orgoliu....de ex...in anii trecuti innainte sa vina Jabba cu toata lumea lui interlopa ...la stadion meci de meci veneau....cel putin 20000 de oameni...si ce jucatori erau pe atunci?...suleap soltuz...balace...angheluta buia....etc...in prezent...numele jucatorilor sunt mai sonore...si la stadion vin in medie 10000de suporteri....motivele sunt destule... in fine....de fapt...eu nu vreau sa provoc pe nimeni aicea...normal e un sport...blabla..si nici macar nu e un forum sportiv..dar in lipsa evenimentelor legate de suie paparude am putea sa vb si despre astfel de lucruri ca sa mai tinem si noi forumul asta pe pozitii..sanatate ... [/size:50a315ad32]
    iancu out...

•  
      CommentAuthorKickDeeJay
     # 18

Asa ii spuneti lu' Iancu? JABBA?
    HAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAA...Tare de tot asta. :lol: :lol:
    chiar ca seamana!!!

Hai sa-ti zic una tare, SFU_RATM (de la ce vine nick-ul tau?).
    Am jucat in copilarie (clasa VIII) cu Soltuz si Poenaru (asta nu stiu daca a fost pe la Poli), la Fulgerul Bragadiru. Dupa care au plecat la Rocar...

• CommentAuthortzaca-paca
     # 19

steaua!steaua! :twisted:

•  
      CommentAuthormichi
     # 20

Razboinicul luminii.
    Cine sare-armata-ultra he he

aaa apropos Olaroiu a fost coleg de liceu cu noi.Juca bine de tot cracanatu'.
    Chiar daca de pe terenul de baschet ne uitam in jos la astia cu fotbalul 8)

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 21

SFU_RATM (de la ce vine nick-ul tau?).... nickul .initialele de la 2 trupe rock....sfu...six feet under....death metal...si pe ultimele albume influente de hardcore......si a doua ratm....rage against the machine...una dintre cele mai tari trupe de hardcore...a trecut ceva vreme de cand nu am mai ascultat asa cu pofta....vreo piesa....in fine....michitica....stiu eu ca voi trupetii sunteti mai stelisti asa....mi-a spus cezar...anul trecut exact pe 15 februarie in club maximus din timisoara dupa un concert de-al vostru...... de fapt....ati intarziat cu recitalul...aprox o ora...din cauza ca ati ramas pe undeva sa vedeti meciu saltelei cu sevillia din cupa uefa......si ce necajit era cezar ca v-au dat-o aia cu 2-a :))....si inca ceva..eu stiu ca armata ultra nu mai exista....aia e istorie........deci michitica schimba recitatalul :lol:

•  
      CommentAuthorKickDeeJay
    • CommentTimeFeb 15th 2008
     # 22

Vad ca printre trandafiri si inimioare de Valentine's day, s-a vorbit de fotbal...
    unde erau "TOATE FETELE"?
    RAU de tot SFU_RATM, cu muzica aia. Nu le am cu metalele.
    Singurul hardcore imi placea ala pe 140bpm, si epoca JUNGLE - DRUM' n BASS....ceee vremuuuri...jungle....

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 23

...cu muzica ...in ultima vreme m-am mai linistit si eu...acu cativa erau foarte putine trupe/artisti.....care sa imi placa innafara rockului metalic...cu timpul...am inceput sa asccult si sa accept si ate genuri muzicale (poate ca eram si putin incapatanat......adolescentinsmul asta)....suie paparude....mi-au placut de cand inceapeau astia de la atomic sa ii ruleze....erau Ajutor si Invataturi...mama ce imi placea invataturi....mi se parea asa de unica....si acuma imi place poate mai mult decat orice piesa de la suie........fetele...prietenei mele i-am luat un plus ca stiu ca asta ii place cel mai mult....un caine...de fapt o catea...ptr ca daca o desfaceai la burta innauntru mai avea 3 catelusi mititei......in fine...voi ce ati dat la fete...?...anul trercut de 14...a fost mai fain....ca in park place au cantat suie paparude....si de pe atunci deja incepeau sa bage piese de pe noul album...........am tras cateva filmulete de la concert cu telefonul...si mai inspre sfarsit spune dobrica la microfon....telefonul e de vanzare?....:))

•  
      CommentAuthormichi
     # 24

Nooooo....ciau...

asta cu michitica e low level chiar daca are acoperire eu fiind...bucurestean ca multi altii : cezartica si dobritica

voi timisorenii -cativa- sunteti complexati.
    sunt mandru ca sunt bucurestean man ca si toti ceilalti din trupa mai ales ca suntem din mosi stramosi nu de import via herculane.
    eu zic ca in timisoara sunt mai multi "mitici" decat in bucuresti avand in vedere ca noi dam 60 la suta din economia tarii deci se pare ca o cam ardeti pe spinarea noastra.

mai ales ca eu niciodata nu m-am gandit in termenii astia dar am inteles o data...de doua ori ....de trei ori....da fratee lasati-o ca e fumata rau.frustrarea voastra trebuie sa fie bine inradacinata.fiti mai relaxati pentru ca traficul din timisoara v-o permite.
    cele 2 masini second-hand din germania care trec bega pe rand precum si atmosfera de tusnad bai la ora de varf cred ca va permit sa fiti relaxati.

altfel pentru putina actiune va asteptam in bucuresti sa ingrosati (ca multi timisoreni) numarul miticilor.
    end of story.chiar nu vreau sa confundam forumul cu unul gsp.ro sau mai stiu eu ce

ciau

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 25

....michi....nu stiu unde am gresit...probabil ca te-ai suparat ca ti-am spus michitica....totul a fost la comedie.....nu credeam ca o sa te supere chestia asta....si discutia asta despre fotrbal a fost asa de...hai sa mai zicem ceva.....poate ca am fost inteles gresit....eu nu am avut nici un gand rau....mie nu mi se pare ca am jignit pe cineva din bucuresti..si in toata aceasta discutia nici nu s-a pus problema sa ne certam....si apoi credeam ca daca s-a deschis acest topic....am putea sa vb si despre alte lucruri innafara de muzica....ok....na eu ma retrag de la subiect....

numa bine si va asteptam si prin Timisoara....

•  
      CommentAuthormichi
     # 26

ok man no problem.e o gluma sensibila pt noi bucurestenii, mai ales ca nu intelegem de unde vine noi fiind atat de relaxati cu chestia asta.si din cauza ca nu intelegem pe ce se bazeaza devenim agresivi ca raspuns.si punem lucrurile la punct nicidecum cearta.

altfel,
    venim pe 21 martie la timisoara la un nou club sub sigla tm base.amanunte soon.

si come on..stiu de gluma
    puteti vorbi ce va taie capul e un forum liber

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 27

....ma gandeam eu ca tre sa veniti si prin timisoara.....dar chiar sapatamana viitoare nu ma asteptam........deci ne vedem la concert....

•  
      CommentAuthorKickDeeJay
     # 28

puneti stop... va rog.
    Domnilor va rog sa va purtati civilizat :)
    Michi, are dreptate. Putin respect intre noi, va rog. Macar atat.
    SFU_RATM e mai agresiv... metalele radioactive...

•  
      CommentAuthormichi
     # 29

e 21 martie man.peste o luna...am omis eu..l-am editat corespunzator.
    oricum o sa fie trecut pe prima pagina la vremea lui..so check

see ya

•  
      CommentAuthormichi
     # 30

oricum am raspuns la zeama asta pt ca suntem in tren in drum spre tg mures si ma plictiseam..da am net in tren 8) si merge bine.
    asa ca relax..end of story

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 31

puneti stop... va rog.
    Domnilor va rog sa va purtati civilizat :)
    Michi, are dreptate. Putin respect intre noi, va rog. Macar atat.
    SFU_RATM e mai agresiv... metalele radioactive...[/quote:fe9dce94a5]

:)) :lol:

• CommentAuthorsfu_ratm
     # 32

....ok...si luna viitoare e bine....deci ne vedem atunci....numa bine

2.  # 33

mie imi plac...toate gagicile din timisoara.punct !!!! TOATEEEEEE!!!!

•  
      CommentAuthormichi
    • CommentTimeFeb 19th 2008
     # 34

...si mie TOATE din america de sud si Israel

•  
      CommentAuthorKickDeeJay
    • CommentTimeFeb 19th 2008
     # 35

ALEA CU MUSTATA, MICHI?

•  
      CommentAuthormichi
    • CommentTimeFeb 20th 2008
     # 36

...Ai avut tu ghinion :D

•  
      CommentAuthorKickDeeJay
     # 37

am avut parte numai de israielieni pe unde am lucrat, la noi, si ce femei aveau...

3.  # 38

daca te indruma bine........ce mai conteaza o mustatza....acolo....

•  
      CommentAuthorKickDeeJay
     # 39

HAHAHAHAHHAAHA :D
    toate au o mustata... acolo.. A la Hitler, Bran, d' artagnan,... sau ca Spanul din Harap-Alb...

•  
      CommentAuthormichi
     # 40

ha ha ha haaaa
    auzisem asta si despre grecoaice...ma rog.cred ca sunt basme pe pariu din 10 fete 5 nu au mustata :D dar sunt toata nasoase.ceea ce e un plus pentru mine.un mare plus.